dimarts, 19 de març del 2013

CARTA AMB DESTINATARI- 19 DE MARÇ


Al cel, els núvols passen i descendeixen fins al mar. Semblen mocadors blancs per saludar al nostre amor  ¡Déu com t'estimo!  No és possible tanta felicitat. Un petó als teu llavis que fan olor de vent  ¡Déu com t'estimo!  Tinc ganes de plorar, Qui pot parar al riu corrent cap al mar,les orenetes al cel que van cap al sol...¡Déu com t'estimo!!

He jugat canviant i mesclant les paraules de Doménico Modugno, ell glosant l’amor per la seva estimada i jo fent una lloança a la vida, a la immensa sort de poder veure cada dia el sol, les muntanyes, el cel...i veure créixer el nostre afany per viure. Saber i sentir què són molts els que se'n recorden de tu, què no estàs  sol. ¡Déu com t'estimo!!

Patim per tantes coses..., ens disgustem per tantes coses...,anhelem tantes coses què moltes vegades ens oblidem de què tenim el major tresor que l’home pot aspirar: la vida... ¡Déu com t'estimo!! Estar envoltat d’una munió de petitons què amb els ullets et diuen totes les paraules del món, què en tenen prou al dir ¡Avi! perquè sentis el que no havies sentit mai... ¡Déu com t'estimo!!

Moltes felicitats a totes i tots els que avui celebren Sant Josep!!!